söndag 8 januari 2012

VI

Första natten på landet. Nu har vi inkvarterat oss hos Fam. Eriksson. Vi har fått god kycklinggryta, fått in ALLA våra saker i huset och t.o.m. kickat igång internet på min dator! Vi är så trötta efter helgens flyttande och det ska bli skönt att sova...

Jag fick en kommentar av Mia som önskade att jag berättar om hur jag och Anders träffades och när vi bestämde oss för att flytta ihop. Så här kommer historien:

Vi träffades i början av 2009 genom en gemensam vän. Vi lärde känna varandra innan vi insåg att det var något mer än bara vänskap... 4 april blev vår årsdag. Det känns som att vi känt varandra i hela livet! När vi träffades bodde jag i Askerund men till hösten skulle jag börja plugga Naturvetenskapligt basår i Örebro och behövde söka bostad. Anders frågade mig ganska direkt om jag ville flytta in hos honom och det ville jag gärna. I slutet av augusti flyttade jag in och det har fungerat jätte bra! Att man måste vara tillsammans "en viss tid" innan man flyttar ihop är en myt, enligt mig. Huvudsaken är att man fungerar ihop!

2 kommentarer:

Himlavit sa...

Hejsan =)

Jag håller helt med dig i ditt inlägg ang att flytta ihop. Jag och min sambo flyttade också ihop väldigt tidigt. Jag bodde i 2:a hand i sthlm och han hade bostadsrätt så när vi vart tillsammans i 2 månader blev jag av med mitt 2:a handskontrakt och vi kände att vi kan lika gärna ge det en chans. Nu bor vi i Falun med hus och barn =)

All lycka till er i ert nya hem =)
KRAM Tessan

(Kul att jag hittade min butik bland din shoppinglista, jag uppskattar det verkligen, TACK =)

Vardaxlyx sa...

Jag vill ösnkar dig en KANON trevlig vecka söta du!
Lycak till!