fredag 27 augusti 2010

Aaaaand she's back!

Bloggen har haft semester tillsammans med mig men nu är vi tillbaka!

Anders och jag tillbringade en vecka i stugan i Sandvika, Norge. Mamma och pappa kom upp till oss tors-sön. Jag blev tyvärr förkyld igen men hängde på så gott jag kunde ändå. Vi har solat, bestigit berg, åkt båt, fiskat, tagit sköna promenader, plockat svamp och hjorthron, kollat på solsidan boxen (som pappa och mamma älskade) och ätit en massa oförskämt god mat! I måndags åkte vi vidare till Trondheim där vi shoppade (dyrt) och åt god mat.

Efter det åkte vi Atlantisvägen till Molde (rosornas stad). Utsikten var underbar och Molde var en riktigt fin stad med ny fin stadion. Om vi tyckte att utsikten i Molde var fin så hade vi mer att vänta... Trollstigen och Geiranger var underbart. De små ringlande bergsvägarna tog aldrig slut och utsikten var enastående! I Geirangar sov vi på hotell Utsikten och namnet talar för sig självt... utsikten var så fiiiiin! Hotelldirektören var så trevlig och hotell Utsikten bjöd på suverän service och god mat. Om jag skulle driva ett hotell/värdshus så skulle jag vilja att det var som hotell Utsikten.

I går bar det av hemåt. Vi åkte från Geiranger vid nio-tiden på morgonen och gjorde att stopp för mat i Lillehammer. Sedan åkte vi vidare och var hemma strax innan åtta (lagom till Ernst och Moberg).

Idag har vi tvättat för fullt och nu har vi ätit sushi och dricker rödvin. Kl 21.00 ska vi på Inception. Semestern fortsätter men på måndag börjar allvaret! Spännade!

Ps. Biler från semestern kommer. Ds.