fredag 21 oktober 2011

Hej besökare!

Ni är ju några som kikar in här varje dag... inte så många, men några :)

Det vore så kul att veta vilka ni är, och om ni tycker att jag skriver något kul. Jag driver ju den här bloggen främst för min egen skull... som en slags dagbok men jag blir ändå nyfiken på vilka som läser.

Om ni inte vill kommentera inläggen så får ni gärna gilla dem på facebook... Tryck bara på like- knappen här nedanför!

6 kommentarer:

Matilda sa...

Hej Frida!

Jag kikar in på din blogg några gånger i veckan. Dina bilder är inspirerande och fina. Jag inspireras också av hur fint du och Anders har det. Saknar din fredassång och ditt härliga humör på MDH!

Kram!
Matilda

Frida Karolina sa...

Hej Matilda! Tack så mycket! Va kul att höra från dig! Jag saknar er med! Går det bra för er? Är det kul? Ok... här kommer fredagssången; "För det är fredag idag, och jag känner mig så glad!" Hälsa alla! Kram!

Stina sa...

Det här min favoritblogg Frida! Lika kul varje gång som det finns ett nytt inlägg :) Tycker precis som Matilda att dina bilder är så fina, du är väldigt duktig :)
Keep up the good work ;)
Kramar Stina

Frida Karolina sa...

Tack Stina! :) Måste ju säga att du och Erik också har en jättefin blogg, och intressant! För er som inte kollat in deras blogg så gör det... de bor nämligen i Kina! Coolt!
http://www.erikochstina.blogspot.com/
Ha det gott! Kram

Tina sa...

Jag läser din blogg varje dag Frida :) Du är en så duktig fotograf och jag gillar att läsa om hur du har det och särskilt kul tycker jag det är med dina mat- och bakbilder och även inredningsbilderna är ju så mys att se :) Kram på dig!!

Frida Karolina sa...

Tack Tina! Jag läser din blogg varje dag också! Verkar vara mysigt att vara mamma! Imponerad av att du håller på lite med design av headers! :) Ha det gott! Kram