tisdag 28 september 2010

Potatis


Kolla in L.E.V & Co AB s nya fina facebook-grupp med fina bilder, nyheter och goda recept!!! Kolla även in den här artikeln.

lördag 25 september 2010

Lite Västeråsbilder


Caf'ét på MDH...



Högskolebiblioteket.

Nyöppnade gallerian Igor har Ben&Jerry's cafe!! I like!!

fredag 24 september 2010

Freeedag!


Fredag igen! Det gör ju att man mår så bra! Idag va jag i Västerås på föreläsning. Sen shoppade vi loss i den nyöppnade gallerian igor. Så fiiin! Massor med erbjudanden. Hittade en fin tröja på MQ och snygga leggings på Lindex. När jag kom hem sprang jag en sväng. Nu kom Anders precis hem och vi ska gå och äta tre-rätters på Karishma. Mums!

onsdag 22 september 2010


Jag kastade i lite ny färg i håret... Lagade en kycklinggryta. Åt middag med Anders, nu är han på hockey. Jag går nog o solar lite. Skönt!

fredag 17 september 2010



Nu ska jag plugga järnet tills Anders kommer hem sen tar jag helg. Slutaudition på Idol ikväll! Spännande! Det är kalas både i morgon och på söndag. Sen tenta på måndag.

söndag 12 september 2010

Mobilpics från Norge... resten kommer snart.

Häftiga trollstigen.



Utsikten från vårt hotell i Geiranger.

Svampplockning vid stugan.

Fina, lugna utsikten från stugan.

lördag 11 september 2010

Indiskt






Blev bjudna på indiskt hos Åsa o Mange förra fredagen och blev lite inspirerade. I tisdags gjorde vi tandorikryddad lax och igår gjorde vi en indiska lammgryta. Spännande mat!

måndag 6 september 2010

Ja e på gång...


Plugg plugg plugg... Blir trött av att sitta och stirra på linjära ekvationssystem och matriser. Invecklat! Mådde till och med lite illa på tåget hem idag. Jag satt högst upp i regional och det gungade som bara den när jag skulle läsa. Jag har precis varit ute och sprungit 5 km. Det gick bättre än jag väntat. Nu känns det jätte bra och jag o Anders sitter o myser i soffan... kollar på tusenbröder. Skulle behöva plugga lite förtagsekonomi men nu är jag helt slut. God natt!

onsdag 1 september 2010

Some mushi mushroms....


Mysdag idag.

Igår kom jag hem från Västerås vid 17. Anders hade fixat mat hemma så vi käkade o sen åkte vi ut till Ytterby för att fiska kräftor. Vi la i burarna igår kväll och imorse tog vi upp dem. Det blev många kräftor men på tok för mycket smått! Nu har vi käkat frulle och ska ge oss ut i svampskogen. Senare blir det kräftkok och kanske ett besök på IKEA+MediaMarkt.

Imorn är det skola igen. Blir så trött på nollningen bara. Igår satte vi oss på föreläsnigen med förväntningar på att vi faktiskt skulle lära oss något men läraren var asskum och allt verkade mest som ett sammelsurium av fakta... En kille blev utkastad för att mobilen ringde... Sen kom faddrarna in och sa: "Riktigt så här kommer inte era föreläsningar att gå till... nu fortsätter nollningen..." Jag orkar inte nollas!! Jag vill lära mig! Jag är för gammal! HAha!

Jag blir så trött på att vara förkyld. Har varit det i typ 6 veckor ju.... Imorn har jag iaf bokat ett Core Bosu pass... Vill så gärna komma igång med träningen igen.

Har ju lovat bilder från Norge och de kommer! Men tyvärr så ligger dem i Anders dator och jag har inte orkat lägga över dem till min än.