måndag 29 augusti 2011

Skolstart.

Idag börjar jag skolan igen efter semestern. Vi har haft två sköna semesterveckor och hunnit med mycket! Nu ska jag läsa Logistik A och Företagsekonomi A. Det ska bli jättekul. Idag kl 15.15 börjar första föreläsningen och det ska bli jättespännande. Jag har redan sett vilken grupp jag ska jobba i men har ju ingen aning om vilka de är så det ska bli kul att se. 

onsdag 24 augusti 2011

Grejar o grejar!

Idag gick jag upp kl 7.00 och satte igång tvätten. Vid 11.15 träffade jag bästa Malin på stan för en fika, när jag kom hem vid 13.00 hade Anders städat hela lägenheten (bästa han). Strax innan 15 åt jag o Anders lunch på Naturens hus, mums! Sedan åkte vi och köpte lite höstblommor och gjorde fint på "uteplatsen" inför en kommande visning. När jag väl kommit igång med stöket så fortsatte jag... har burit upp saker på vinden, sorterat papper, packat ner böcker i lådor m.m. Nu låter det kanske som att vi ska flytta imorn men det ska vi absolut inte, vi vill bara inte att det ska vara så plottrigt i lägenheten för att det ska ge ett rymligt intryck.

Så här blev det på uteplasten.

Vi satt t.o.m. ute o fikade idag :)

tisdag 23 augusti 2011

Norgeshopping!

Några regniga dagar i Norge blev det lite shopping... En dag i Levanger och en dag i bästa Trondheim... sen var vi ju två dagar i Åre också... men det är en annan historia.

Slitna jeans och "guldig" tröja från Zara i Trondheim. 
 Frän kudde från inredningsbutik i Levanger.
 Även karaffen och ljuslyktorna/glasen från samma butik.

Hemma från Norge.

Efter 10 dagar i Norge är vi hemma igen. Vi har haft regn ungefär hälften av tiden men dagsturer har gjort att vi inte blivit tokiga... Eller i alla fall inte tokigare än vi redan var. För att vara helt ärlig så var det faktiskt skönt att känna hemlängtan...









En dag så regnade det riktigt mycket men på kvällen sprack det upp och den mest fantastiska solnedgång en uppenbarade sig. Är så lycklig över att jag lyckades fånga det på bild. 

Kryddlåda i fjällen.











onsdag 10 augusti 2011

Hemma just nu...



Dalhalla!

I helgen som var så var vi på konsert i Dalhalla. Det var Salem al Fakir som var huvudartist tillsammans med Gävles symfoniorkester. Gästartister var September och Oskar Linnros.

Konserten var så häftig! Jag höll på att börja gråta flera gånger för att det var så fint!




(bilderna är tagna med min mobil).

Efter konserten så sov vi över hos Adde och Elin. På lördagen var jag och Anders på stranden, så skönt! På kvällen lagade Adde goda hamburgare och så provade vi på utelivet i Ludvika.